WE ZIJN UW GOEDE VRIEND OP DE WEG

Sinds 1936 zijn we bij Brenderup bezig om trailers uit te rusten met meer functies en kenmerken. Tegelijkertijd is ons assortiment gegroeid en hebben we producten ontwikkeld voor allerlei behoeften. Tegenwoordig zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van trailers en aanhangagens en dat is geen toeval, want betrouwbaarheid, functionaliteit, modern design en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door ons grote aanbod aan accessoires kan elke trailer en aanhangwagen naar wens aangepast worden.

In 2014 zijn wij een nieuwe weg ingeslagen door een onafhankelijk bedrijf op te richten, waarbij wij de focus op Brenderup hebben gehouden. Een nieuw bedrijf dat zich volledig richt op trailers en aanhangwagens met de wens om de producten voor de consument te vereenvoudigen en verder te individualiseren. Ons productportfolio maakt het mogelijk om aan een groot aantal eisen te voldoen. Wij gebruiken onze kennis om u als consument een trailer aan te bieden die speciaal is aangepast aan uw wensen en toch flexibel inzetbaar is voor toekomstige eisen. Hierdoor heb je een product waar je jarenlang op kunt vertrouwen en dat voor veel doeleinden kan worden gebruikt.

We gebruiken onze ervaring en ons grote netwerk van dealers om transportoplossingen te blijven ontwikkelen en vereenvoudigen met onze moderne.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Dit is wat een Brenderup-trailer uniek maakt.

Meer informatie

BRENDERUP = PREMIUM

Zelfs onze basic boottrailers zijn van premium kwaliteit. Al onze nieuwe modellen zijn aangepast en verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. Alle trailers hebben veel intelligente functies en eigenschappen die een Brenderup boottrailer uniek maken.

Meer informatie

SUPER PREMIUM X-LINE BOOTTRAILERS

Je hebt boottrailers en er is onze speciale uitgerust X-Line boottrailers. We durven te zeggen dat onze X-Line boottrailers de beste op de markt zijn. We hebben niet alleen meer functies toegevoegd, we hebben ook het absoluut beste materiaal geselecteerd. Of u uw trailer nu regelmatig, wekelijks, tijdens het seizoen of slechts een paar keer per seizoen gebruikt, X-Line is altijd de juiste keuze voor u en uw boot.

Meer informatie

Dit is een speciale uitrusting van de X-line

Er zijn opleggers en er is onze speciale uitrusting van de X-Line. We durven te zeggen dat onze X-Line boottrailers de beste op de markt zijn. We hebben niet alleen meer functies toegevoegd, we hebben ook het absoluut beste materiaal geselecteerd. Of u uw trailer nu regelmatig, wekelijks, tijdens het seizoen of slechts een paar keer per seizoen gebruikt, X-Line is altijd de juiste keuze voor u en uw boot.

Lees meer over de speciale uitrustingen van de X-line

ONZE ERFENIS

Ontdek ons erfgoed. Dit is onze weg van onze wortels in de landbouw naar de autotrailers die geschikt zijn voor het moderne leven.

Meer informatie

DEALER WORDEN?

Heeft u een watersport bedrijf of een aanhangwagen bedrijf en bent u opzoek naar een goede premium product voor een betaalbare prijs. Aarzel dan niet en neem contact met ons. Wij heten u graag welkom in onze team.

dealer worden

 

BRENDERUP DEALERS

Voel u veilig op de weg en koop uw boottrailer of aanhangwagen bij een Brenderup-dealer.  
Dealer zoeken

DUURZAAMHEID

We streven ernaar bij te dragen aan een duurzame wereld door middel van duurzame ontwikkeling.
Meer informatie

Original text